فروش انواع سختی گیر

فروش انواع سختی گیر

مجموعه عظیم مشهد بخار با افتخار اعلام می نماید که کلیه انواع سختی گیر را با ارزانترین قیمت در بین تمامی شرکت های ساخت تجهیزات تاسیساتی تا 20% تخفیف ویژه و در اختیار خریداران قرار می دهد فروش استثنایی انواع قیمت سختی گیر اتوماتیک - سختی گیر آب خانگی - لیست قیمت دستگاه سختی گیر - محاسبه ظرفیت سختی گیر - انواع سختی گیر آب - سختی گیر آب چاه - روش صحیح احیا سختی گیر تخصص مجموعه بزرگ مشهد بخار می باشد.


مهمترین و اساسی ترین نکاتی که باید در هنگام خرید دستگاه سختی گیر آب صنعتی در نظر گرفته شود را بیان نمایید.

 
فروش انواع سختی گیر

در هنگام خرید دستگاه سختی‌گیر آب صنعتی، برخی نکات مهم و اساسی را باید در نظر داشت. در زیر به برخی از این نکات اشاره می‌کنیم:

 

1. نوع دستگاه: نوع دستگاه سختی‌گیر آب صنعتی را براساس نیاز خود انتخاب کنید. برخی از دستگاه‌ها شامل دستگاه‌های نازل، دستگاه‌های نازل نیمه‌اتوماتیک و دستگاه‌های کاملاً اتوماتیک هستند. بررسی کنید که کدام یک از این دستگاه‌ها بهترین عملکرد را در مورد شرایط شما ارائه می‌دهند.

 

2. قدرت و ظرفیت: بررسی کنید که دستگاه مورد نظر قادر است به میزان آب مورد نیاز شما سختی‌گیری کند. بررسی ظرفیت تولید آب سختی‌گیر در ساعت و راندمان آن را در نظر بگیرید.

 

3. کیفیت و نوع فیلترها: انواع فیلترهای استفاده شده در دستگاه سختی‌گیر آب صنعتی می‌تواند تأثیر زیادی در کیفیت آب داشته باشد. بررسی کنید که آیا دستگاه شامل فیلترهای مختلفی مانند فیلترهای کربن فعال، رزینی، نانوفیلتر و یا اسمز معکوس است و آیا قابلیت تنظیم و جایگزینی فیلترها وجود دارد.


 مجموعه عظیم مشهد بخار با افتخار اعلام می نماید که کلیه انواع سختی گیر را با ارزانترین قیمت در بین تمامی شرکت های ساخت تجهیزات تاسیساتی تا 20% تخفیف ویژه و در اختیار خریداران قرار می دهد فروش استثنایی انواع قیمت سختی گیر اتوماتیک - سختی گیر آب خانگی - لیست قیمت دستگاه سختی گیر - محاسبه ظرفیت سختی گیر - انواع سختی گیر آب - سختی گیر آب چاه - روش صحیح احیا سختی گیر تخصص مجموعه بزرگ مشهد بخار می باشد.
مشهد بخار هم اکنون با بیش از 15 سال سابقه درخشان در ساخت تجهیزات تاسیساتی و به طور خاص متنوع ترین قیمت سختی گیر اتوماتیک - سختی گیر آب خانگی - لیست قیمت دستگاه سختی گیر - محاسبه ظرفیت سختی گیر - انواع سختی گیر آب - سختی گیر آب چاه - روش صحیح احیا سختی گیر را باضمانت اصالت و سلامت فیزیکی 100% تضمین شده در اختیار خریداران و مشتریان عزیز قرار می دهد و همچنین آماده همکاری با نهادها و ارگان های دولتی خصوصی و نیمه خصوصی فروشگاه ها و موسسات مختلف می باشد.
مجموعه عظیم مشهد بخار همچنین افتخار خود می داند که در ارائه انواع قیمت سختی گیر اتوماتیک - سختی گیر آب خانگی - لیست قیمت دستگاه سختی گیر - محاسبه ظرفیت سختی گیر - انواع سختی گیر آب - سختی گیر آب چاه - روش صحیح احیا سختی گیر با بهترین کیفیت حال حاضر ایران و جهان را برای مشتریان خود تدارک ببیند بنابراین شما هموطنان عزیز می تواند با خیال آسوده و بدون دغدغه هر نوع دلخواه از انواع سختی گیر را در مجموعه مشهد بخار بررسی و انتخاب نمایید و ما نیز به شما خریداران محترم تضمین پایین ترین قیمت موجود در بازار را خواهیم داد.  

انواع سختی گیر آب برای اهداف مختلف در صنعت وجود دارد که هر کدام برای کاربرد خاصی استفاده می شود.

روش های متنوعی جهت سختی گیری آب وجود دارد که بسته به شرایط، یکی از این روش ها انتخاب می شود. در حال حاضر 9 روش برای سختی گیری آب در تمامی کاربردها از صنعتی تا خانگی وجود دارد که این 9 روش به چهار دسته کلی سختی گیر مکانیکی، فیلترهای آب، سختی گیر فیزیکی و سختی گیر شیمیایی تقسیم می شود.
در زیر به اختصار به شرح این روش ها می پردازیم.


 سختی گیر چیست؟


سختی گیر مکانیکی متداول ترین روش سختی گیری آب می باشد. بر خلاف سختی گیر مغناطیسی، سختی گیر شیمیایی و سختی گیر فیزیکی که سختی را از آب نمی زدایند و از آن به عنوان نرم کننده استفاده می شود و صرفا جهت جلوگیری از ته نشینی رسوبات می باشد، سختی گیر رزینی به منظور "حذف" یون های سخت آب مورد استفاده قرار می گیرد.
ساز و کار سختی گیر رزینی تبادل یونی می باشد. همانند شکل زیر، یون های کلسیم و منیزیم که عامل اصلی سختی آب می باشند، با یون های سدیم جایگزین می شوند و عملا سختی آب حذف می شود. در سختی گیر رزینی اگر از شیرهای سولویید ولو به جای شیرهای اتومات استفاده شود، نیازی به جریان برق ندارند و این مسئله باعث می شود که سختی گیر رزینی در هر شرایطی پیاده سازی شوند.
همچنین سختی گیرهای رزینی قابل احیا کردن می باشد و نیازی به تعویض رزین در دوره های کوتاه مدت نمی باشد.


فیلتر کربن برای سختی گیر رزینی

از مجموعه فیلترهای آب بوده و در کنار فیلتر کربن فعال استفاده می شوند. بزرگ ترین عیب این روش که باعث می شود محبوبیت چندانی نداشته باشد آن است که برخلاف سختی گیر رزینی، قابلیت احیا ندارند و فیلتر زغال چوب آن، نیاز به تعویض های مرتب دارد. همچنین در این روش راه حلی برای رسوبات آهکی وجود ندارد .
اسمز معکوس
سیستم های اسمز معکوس از مجموعه فیلترهای آب بوده و می توانند 99.5 درصد سختی آب را مهار کنند و برای صنایعی کاربرد دارند که حساسیت بالایی به املاح آب دارند.اما هزینه های بالای نصب و راه اندازی و همچنین هزینه های نگه داری که نیازمند یک اپراتور متخصص اسمز معکوس می باشد، استفاده از این روش را برای صنایع کوچک محدود می سازد. از دیگر معایب این روش، مصرف بالای آب توسط دستگاه آب شیرین کن یا همان اسمز معکوس می باشد. همچنین هزینه تعویض فیلترهای اسمز معکوس (ممبران) نیز بالا می باشد.

سختی گیر مغناطیسی

اساس کار سختی گیر مغناطیسی خنثی کردن کریستال‌های کلسیم می‌باشد. میدان مغناطیسی سختی گیر مغناطیسی، یک جریان القایی ایجاد می کند که این جریان القایی با تاثیر بر یون های کلسیم و کلسیم کربنات، باعث می شود کریستال های کلسیم کربنات از کلسیت به آراگونیت تغییر شکل پیدا کرده و همانند کلسیت مایل به رسوب گذاری در بویلر ها و دیگ های بخار نخواهد بود.
ایراد سختی گیر مغناطیسی آن است که سختی گیر مغناطیسی عملا سختی آب را حذف نمی کنند. بلکه باعث می شوند که یون های سخت تمایلشان نسبت به رسوب گذاری کم تر شود. بنابراین برای صنایعی که نیازمند "حذف" سختی آب هستند، سختی گیر مغناطیسی توصیه نمی شود. توجه داشته باشید که اگر بین مسیر سختی گیر مغناطیسی و بویلر یا دیگ بخار، ایستگاه پمپاژ قرار داشته باشد یا به نحوی آب دچار تلاطم شود، کریستال های کلسیم کربنات به کلسیت تغییر شکل پیدا کرده و مجددا تمایلشان برای رسوب گذاری بالا می رود.

سختی گیر الکترونیکی


سختی گیر الکترونیکی از مجموعه سختی گیر های فیزیکی بوده که به آن رسوب زداهای الکترونیکی نیز می گویند. از یک سیم پیچ القایی که به دور لوله پیچیده تشکیل شده است. به دلیل خطای بالایی که دارند استفاده از آن ریسک بالایی دارد.
این خطا به قدری هست که با وجود گارانتی یک ساله مرجوعی کالا توسط سازندگان این نوع سختی گیر، بازهم صنعتگران ریسک استفاده از سختی گیر الکترونیکی را نمی پذیرند.

سختی گیر الکترولیتی

سختی گیر الکترولیتی از مجموعه سختی گیرهای فیزیکی می باشد. روی و مس در این سختی گیر یکی به عنوان آند و دیگری به عنوان کاتد عمل کرده و میان این دو جریانی الکترولیتی ایجاد شده و باعث می شود یون های فلزی در آب حل شوند.
این یون های فلزی باعث می شوند که پیوند بار مثبت و ذرات رسوب منقطع گردد و دیگر تشکیل رسوب نداشته باشیم. معایب این نوع سختی گیر آن است که اولا سختی حذف نشده و تنها غیر فعال می شود. ثانیا بر خلاف سختی گیر الکترونیکی به لوله کشی نیاز داشته که هزینه اولیه را بالا می برد. همچنین این نوع سختی گیر نیاز به تعویض های دوره ای دارد.

سختی گیر شیمیایی ته نشین کننده

برای شستشوی البسه کاربرد دارند. با عوامل سختی آب ترکیب شده و آن را نرم می کنند و باعث می شوند که کلسیم و منیزیم رسوب کنند و در شستشو دخالتی نداشته باشند. از معایب آن این است که آب را قلیایی کرده و ممکن است به برخی از پارچه ها و پوست آسیب بزند.

سختی گیر شیمیایی غیر ته نشینی

این مدل از سختی گیر هم برای شستشوی البسه مناسب بوده و بر خلاف ته نشین کننده رسوبی تشکیل نمی شود. مکانیزم آن واکنش فسفات با کلسیم و منیزیم می باشد. از معایب آن قیمت بالا و همچنین عدم سازگاری با محیط زیست می باشد.

سختی گیر دوزینگ فسفات


دارای یک کارتریج بوده که در سیستم های لوله کشی خانه جاسازی می شود.  عملکرد آن مانند غیر ته نشینی بوده و با واکنش فسفات کار می کنند. البته از پلی فسفات های خوراکی استفاده می شود.
از معایب آن این است که معمولا مردم دوست ندارند در آب آشامیدنی آنها فسفات وجود داشته باشد. گرچه این فسفات خوراکی است. از دیگر معایب آن می توان به هزینه های تعویض کارتریج اشاره کرد.

سختی گیر رزینی


سختی گیر رزینی آب معمولاً از دو مخزن تشکیل شده است ، مخزن پلی اتیلنی که به آن نمک اضافه می شود و مخزنی از جنس فلزی یا فایبر گلاس (FRP) حاوی رزین کاتیونی که آب سخت از آن عبور می کند. یک شیر کنترل که بالای مخزن رزین سختی گیر رزینی آب صنعتی ثابت می شود باعث می شود سیستم بر اساس گذشت زمان از پیش تعیین شده مجدداً شارژ یا احیا شود یا تصفیه آب را اندازه گیری کرده و تولید مجدد را بر اساس دبی از پیش تعیین شده انجام می دهد.
از معایب سختی گیر رزینی مصرف مقادیر زیادی نمک و تخلیه فاضلاب بسیار شور از مرحله تولید مجدد است.  شرکت مشهد بخار به طور معمول با مشتریان کار می کند تا شامل سیستم های بازیابی آب نمک جزئی برای به حداقل رساندن این پساب باشد.
با توجه به مطالب گفته شده و اینکه هدف از این مقاله انتخاب درست و در نهایت خریدی با در نظر گرفتن جنبه های فنی و اقتصادی می باشد، توصیه می گردد حتما قبل از خرید سختی گیر از توضیحات فنی مشاوران مشهد بخار استفاده نمایید.

جهت اطلاع از قیمت سختی گیر اتوماتیک کافی ست با کارشناسان مشهد بخار تماس گرفته و شرایط کاربری خود را توضیح دهید.

سختی گیر رزینی تمام اتوماتیک  عمدتاً  حذف املاح معدنی  موجود در آب همچنین کلسیم و منیزیم را عهده دار می باشد.
  عملکرد سختی گیر رزینی اتوماتیک  همانند نوع  نیمه اتوماتیک  آن به یک شکل میباشد فقط با این تفاوت درمان اتوماتیک تمامی مراحل عملکرد دستگاه قابل برنامه ریزی و تنظیم می باشد و به طور کلی  نیاز به اپراتور ندارد.


این گونه شیر ها عمدتاً در دو نوع جریانی و زمانی  موجود می باشند.  چه نوع جریان به وسیله یک سنسور که در خروجی آب تصفیه شده قرار دارد.  با گذر آب و قابل برنامه ریزی می باشد به گونه ای که عمل بکواش  و احیای رزین  را می توان به نسبت حجم آب خروجی تنظیم و برنامه ریزی کرد ولی در  نوع شیر زمانی  تمامی مراحل به وسیله زمان برنامه ریزی می شود.  پرده مدل قابلیت نصب بر روی  ستون‌های  فلزی و اف آر تی  را دارا می باشد.


قیمت شیر  تمام اتوماتیک  سختی گیر  به سایز شیر  میزان گذر آب از آن و نوع جریانی را زمانی بستگی دارد.
شیر سختی گیر رزینی تمام اتوماتیک با نوع نیمه اتوماتیک (سلوولو)  نوع اتوماتیک ها عمدتاً  یک برنامه بیشتر از نوع سلول و آن دارد که آن هم مرحله شستشوی سریع می باشد این مرحله بعد از شستشوی رزین به وسیله آب نمک قابل برنامه ریزی می باشد به گونه ای که پس از عمل به وسیله آب نمک آب می بایست به مقدار کافی از روی رزین ها گذر کند تا شوری آب از بین برود این عمل شستشوی سریع می‌گویند که در نوع شیر های سختی گیر رزینی تمام اتوماتیک قابل برنامه ریزی می باشد در نوع نیمه اتوماتیک  مرحله وجود ندارد.  این گونه شیر ها قابلیت  نفت بر روی ستون فلزی را دارا می باشد.  نحوه تنظیم شیر سختی گیر رزینی تمام اتوماتیک می بایست ابتدا به وسیله یک نصاب آموزش دیده برنامه ریزی و نصب گردد تا از وجودداشکالات احتمالی در عملکرد شیر جلو گیری به عمل بیاید.

 

فروش انواع سختی گیر تا30درصد تخفیف قیمت خرید

محاسبه ظرفیت سختی گیر امری تخصصی می باشد و با اطلاع از فرمولهای مربوطه می توان ظرفیت مناسب را پیدا کرد.

جهت محاسبه ظرفیت سختی گیر متناسب با دیگ آبگرم نیاز است تا مراحل زیر را طی نمایید اما دقت شود این موارد به صورت تقریبی و سر انگشتی بیان شده و جهت محاسبه دقیق تر نیاز به بدست آوردن میزان دقیق نشتی و یا ساعت دقیق پر کردن سیستم است.


مرحله اول : بدست آوردن دبی بویلرآبگرم
به وسیله تقسیم ظرفیت مجموع بویلرها به کیلو کالری بر ساعت به دلتا تی سیستم دبی در گذر بر اساس لیتر بر ساعت بدست خواهد آمد.
مرحله دوم: محاسبه میزان نشتی از سیستم موتورخانه
میزان آب جبرانی ورودی به سیستم برای دیگ آبگرم بسیار ناچیز است و معمولا درمراجع عددی بین 2 الی 5 درصد را در نظر میگیرند. پس برای بدست آوردن دبی دقیق در گذر از سختی گیر کافیست برای مثلا 5 درصد از دبی در گذر کل محاسبه گردد.
مرحله سوم: محاسبه ظرفیت سختی گیر برای دیگ
با دبی بدست آمده بر حسب لیتر بر ساعت و تبدیل آن به گالن بر دقیقه از طریق فرمول بالای صفحه بر اساس زمان بک واش 24 ساعت ظرفیت سختی گیر را محاسبه میکنیم.


نکته بسیار مهم: ظرفیتی به دست آمده جهت این سختی گیر برای آب جبرانی می باشد و نیاز است تا در صورت حساس بودن پروسه با شراط راه اندازی سیستم مقایسه گردد. برای مثال فرض کنید در روز راه اندازی سیستم ساختمان ما باید بویلر و تمامی مسیر سیستم گرمایش را با آب نرم پر کنیم و میزان دبی در این روز خاص بسیار بیشتر از میزان نشتی خواهد بود. پس معمولا زمان راه اندازی و پر کردن سیستم را به 48 و یا 72 ساعت افزایش میدهیم و میزان بک واش های سیستم را نیز به 8 ساعت کاهش خواهیم داد تا بهترین شرایط برای بعد از سختی گیری اتفاق بیوفتد.
برای مثال جهت یک موتورخانه با ظرفیت مجموع بویلر 1.000.000 کیلو کالری بر ساعت دبی با دلتا تی 20 درجه سانتی گراد برابر با حدود 50.000 لیتر در یک ساعت میباشد.
5 درصد از این عدد (نشتی آب) حدود 2500 لیتر آب در ساعت است یا همان حدود 10 گالن در دقیقه (10gpm)
با قرار دادن عدد 10 در فرمول بالای صفحه و در نظر گرفتن سختی تهران برابر با 300 PPM ظرفیت سختی گیر حدود 254.000 گرین به دست می آید و میتوان از روی کاتالوگ شرکت پاکمن سختی گیر 250.000 گرین را انتخاب نمود.
البته قطعا در ساختما ن ها امکان وجود مصارف دیگر جهت سختی گیری همچون برج خنک کننده و یا بویلر بخار سونا نیز وجود دارد که در محاسبات در نظر گرفته نشده است.
محاسبات فوق کاملا سر انگشتی می باشد و برای دقت بالاتر نیاز است تا حجم کامل آب موجود در سیستم گرمایش محاسبه گردد تا زمان راه اندازی و یا نشتی به صورت دقیق برآورد گردد.
محاسبه ظرفیت سختی گیر:
 
 
 
gpm  : دبی آب در گذر از سختی گیر
ppm : سختی آب ورودی به سختی گیر
نتیجه فرمول بالا یک عدد به گرین می باشد. با در دست داشتن عدد مربوطه به کاتالوگ سختی گیر مراجعه کرده و نزدیک ترین ظرفیت مورد نظر را انتخاب میکنید.
عدد سختی آب از طریق آنالیز آب و یا اطلاعات آب شهر و یا محل پروژه قابل دستیابی هست.
برای محاسبه حجم رزین برای سختی گیر از فرمول زیر استفاده میکنیم:
     حجم رزین مورد نیاز     V
    ظرفیت رزین به کار گرفته شده در سختی گیر     R
    ظرفیت به دست آمده برای سختی گیر     M
در پایان مجددا تاکید می نماییم که ما در مجموعه بزرگ مشهد بخار تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا بتوانیم تمام تجهیزات تاسیساتی از جمله انواع سختی گیر را با ارزانترین قیمت و تا 20% تخفیف ویژه و زیر قیمت سایر شرکت های فعال در ایران تامین نموده و بدون واسطه تقدیم مشتریان نماییم.