تا 20درصد تخفیف فروش دیگ بخار| کاربرد دیگ بخار در خط تولید لواشک و مشتقات خرما

تا 20درصد تخفیف فروش دیگ بخار| کاربرد دیگ بخار در خط تولید لواشک و مشتقات خرما

بازدید کننده گرامی لطفا تا انتهای مقاله کاربرد دیگ بخار در خط تولید لواشک و مشتقات خرما با ما همراه باشید لازم به یادآوری می باشد که کارخانه بزرگ مشهد بخار با بیش از 40 سال سابقه در تولید انواع متنوع از دیگ بخار با قیمت های استثنایی و تا 20% تخفیف و ارسال رایگان در خدمت شما صنعتگران گرامی می باشد لطفا جهت دریافت مشاوره رایگان در مورد خرید دیگ بخار با یکی از شماره های 05135411722 - 09155807005 - 09157607106 - 09371889859 با مهندسین و متخصصین خط تولید کارخانه مشهد بخار در ارتباط باشید.


مهمترین و اساسی ترین نکاتی که باید در هنگام خرید دیگ بخار در نظر گرفته شود را بیان نمایید.

تا 20درصد تخفیف فروش دیگ بخار| کاربرد دیگ بخار در خط تولید لواشک و مشتقات خرما 

در هنگام خرید دیگ بخار، توجه به نکات زیر بسیار مهم است:

1. نوع دیگ بخار: دیگ بخار در انواع مختلفی مانند دیگ بخار گازی، الکتریکی، نفتی و ... وجود دارد لذا نوع دیگ بخار مورد نظر را مشخص کرده و از ویژگی‌ها و محدودیت‌های هر نوع مطلع شوید.

2. ظرفیت: بر اساس نیاز گرمایی ساختمان یا محل مورد نظرتان، ظرفیت مناسبی برای دیگ بخار انتخاب کنید.

3. ضریب کارایی انرژی: بررسی کنید که دیگ بخار مورد نظر شما چقدر بهینه است و چه میزان انرژی را تبدیل به حرارت مفید می‌کند. دیگ بخار با کارایی بالاتر به مصرف کمتر سوخت و همچنین کاهش هزینه‌های انرژی منجر خواهد شد.

فرایند تولید لواشک خرما به صورت صنعتی توسط تجهیزات مشهد بخار :

1-   تحویل خرما
2-   نگهداری خرما
3-   شست و شوی خرما که خود شامل مراحل شست و شوی اولیه ،شست و شوی ثانویه ،دریچه  کنترل ورودی ، بازرسی خرما و شست و شوی نهایی آن است .
4-   هسته گیری
5-   خرد کردن
6- پیش گرم نمودن

در پیش گرم نمودن(پری هیتر)پوره میوه را در برابر حرارت مناسب قرار می دهند .میزان حرارت بستگی به نوع میوه (پوره)دارد.اما به طور کلی تا دمای 70 الی 80 درجه سانتیگراد گرما می دهند. این عمل جهت کاهش آلودگی و بار میکروبی ، جلوگیری از فعالیت آنزیم ها و افزایش بازد هی صافی ها انجام می شود. لازم است جهت کنترل فشار بخار و حرارت پیش گرم کن ، بر روی آن فشارسنج ، دماسنج و کنترل کننده درجه حرارت به صورت خودکار تعبیه شود .

7-   صاف نمودن

جدا نمودن قسمت های زائد توسط صافی های مخصوصی انجام می گیرد که اندازه قطر سوراخهای آن با توجه به نوع میوه بین0.5 تا 1 میلی متر متغیر بوده و پوره بدست آمده از صافی ها باید فاقد بقایای پوست ،دانه و بافت درشت باشد . ضایعات صافی ها را می توان توسط مجراهایی که از صافی ها خارج می شود داخل شبکه های مخصوصی ریخته  در محل مناسبی درخارج از سالن تولید نگهد اری کرد . با توجه به اهمیت شستشوی صافی ها باید امکانات به نحوی طراحی شود که مایع پاک کننده فشار و پوشش کافی جهت  تمیز نمودن صافی ها را داراباشد .

8-   جمع آوری پوره خرما
9-   تغلیظ پوره خرما

عملیات تغلیظ بایددر خلا و حرارت مناسب در مدت زمان مشخص به صورتی انجام گیرد که پوره میوه با غلظت و گرانروی و درجه حرارت مناسب پخته و تخلیه گردد. حرارت محصول در هنگام تخلیه باید کمتر از 70 باشد و آثار سوختگی در آن مشاهده نشود .

10-   ذخیره سازی خمیر لواشک

خمیر لواشک بعد از انجام عملیات تغلیظ وارد مخزنی مجهز به همزن می گردد . بهتر است محصول بیش از 4 ساعت در این مخزن باقی نماند .

11 – خشک کردن

فرآیند خشک کردن توسط دستگاه خشک کن صورت می پذیرد . در خشک کن ، خمیر لواشک در برابر هوای گرم و تمیز و عاری از هرگونه بو قرار می گیرد . (زمان ماندن در خشک کن ها بسته به نوع خشک کن ، غلظت و گرانروی ضمیر متغیر است.) سینی های مورد استفاده درخشک کن ها باید از جنس فولاد ضد زنگ بوده که ابعاد  آن با توجه به حجم تولید متغیر است .پوشش محصول نیز باید از جنس نایلکس باشد . برای دستیابی به بازدهی بالا توصیه می شوداز خشک کن تونلی استفاده گردد، که علاوه  بر قابلیت تنظیم درجه حرارت در طول مسیر میتواند دارای تجهیزاتی نظیرخمیر پهن کن خودکار ، سرد کننده ، روکش کننده و برش زن خودکارباشد . در این مرحله رطوبت ، طعم،  رنگ و سوختگی سطح محصول حائز اهمیت است .

12- بازرسی پس از خشک کردن

محصول پس از عبور خشک کن توسط کارگران آموزش دیده از نظر وضعیت ظاهری (ضخامت و بافت)و رطوبت ، بازرسی و کنترل می شود .

13- قرنطینه

در این مرحله محصول نهایی باید جهت آزمون های لازم تا زمان صدور مجهز از واحد کنترل کیفیت نگهداری شود . محل قرنطینه باید از انبار عمومی جداگردد .حجم این انبار بستگی  به حجم روزانه تولید و زمان نگهداری محصول تا صدور مجوز از آزمایشگاه دارد . بهتر است برای محصول تولید شده کارت شناسایی ، شماره پخت ، تاریخ تولید ، شیفت تولید و نوع محصول تهیه گردد .

14- برش نهایی

محصول پس از تایید توسط واحد کنترل کیفیت در اندازه های مختلف برش و برچسب زده شده بسته بندی می گردد .

15- برچسب زدن
16- بسته بندی

بسته بندی لواشک نیز یک روش نگهداری محسوب می شود . در واقع بسته بندی کردن غلط ،منجر به ضایع شدن تمام زحماتی می شود که برای تولید فرآورده صرف شده است . بسته بندی نقش های زیادی علاوه بر نگهدار ی انجام می دهد . یکی از زمینه های پویای بسته بندی لواشک به فروش رساندن آن در بازار رقابت و تجارت است .

17- کنترل کیفیت

واحد تولید لواشک باید دارای آزمایشگاه فیزیکی ، شیمیایی و بیوتکنولوژی جدا از هم باشد و آزمایشگاه مشرف به خط تولید بوده و بر اساس آیین کار های مورد تایید موسسه استاندارد و اداره نظارت بر مواد غذایی ، تاسیس و فعالت نماید .

18 – انبار داری

پس از بسته بندی در صورت نیاز به نگهداری ، محصول به انبار مخصوص جهت نگهداری تازمان توزیع منتقل می شود . حجم انبار محصول بستگی به حجم تولید و حداکثر زمان نگهداری کالا در انباردارد. نحوه چیدن کالا باید به صورتی باشد که اولین کالای وارده ، اولین کالای صادره نیز باشد . ارتفاع چیدن کالا بستگی به مقاومت بسته بندی دارد و فاصله از دیوار بایدحداقل 1 متر باشد تا در هنگام ایجاد حریق بتوان به تمامی انبار دسترسی پیدا کرد . در نظرگرفتن راهروهای مناسب جهت عبور بالابر مکانیکی و یا چرخ دستی به منظور حمل کالا حائزاهمیت می باشد .

ماشین آلاتت ولید لواشک خرما به صورت صنعتی توسط تجهیزات مشهد بخار

نام ماشین تعداد
توربین سورت وشستشو 2
کاموایر جهت انتقال 1
مخزن خیساندن استیل 5
چرخ آسیاب سه تیغ 2
دیگ پخت مقدماتی 3
صافی استیل با مش مورد نظر 2
چرخ آسیاب شش تیغ 2
اپراتور مجهز به هم زن 4
صافی با مش مورد نظر 2
میکسر مواد اولیه 2
مخزن ذخیره استیل ثانویه 5
خشک کن تسمه 1
سلفون زن حرارتی 1
برش و لیبیلینگ 1
جت پرینتر و بسته بندی 1
دیگ بخار 2 تنی 2